Retur

Vi håber altid, at du bliver glad for din vare, men har du alligevel fortrudt kan du selvfølgelig sende din vare retur. Vi tilbyder returfragt med Postnord for 39 kroner.

 

Varer kan returneres for ombytning eller penge tilbage i 90 dage efter modtagelsen af varen. Ønsker du ombytning beder vi dig sende en mail til info@carrytales.com med hvilken vare, du vil bytte til. 

Når varen returneres og fortrydelsesretten benyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i ubrugt stand og samme mængde, som da du modtog den. Du må gerne pakke varen ud og prøve den - lige som i en fysisk butik. Der gælder særligt for fastvikler og ringslynger, at disse ikke må prøves på. Det skyldes, at de skal vaskes før trådene har sat sig. Men de må naturligvis pakkes ud, så du kan se farver og længde. Se evt. vores handelsbetingelser.

Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi. Varen skal returneres i original emballage, dette gælder også indpakning i form af plastik eller andet med logo/stregkode. Kommer varen i en kasse bør denne indpakkes i pose eller kasse, så der ikke er mærker/labels eller lignende direkte på varens originalemballage. 

Sender du via nedenstående link behøver du ikke vedlægge navn/ordrenummer eller lignende. Det finder vi nemt!

Vi har valgt ikke at vedlægge en fysisk returseddel/returlabel, da vi ønsker at printe mindst muligt papir, der ender ubrugt direkte i skraldespanden. Derfor kan du bestille digitalt i stedet.

Ønsker du at sende med andet end Postnord skal du sende til følgende adresse og kontaktinformationer. Bemærk, at du desværre ikke kan sende med DAO, da de ikke leverer til erhverv. Pakken skal sendes direkte til adressen. 

Vedlæg enten din ordrebekræftelse eller bare en seddel med dit ordrenummer. 

Carrytales

Lyngby Hovedgade 53C, 2

2800 Kongens Lyngby

info@carrytales.com

Telefon: 50589507

 

Det er også muligt at aflevere på vores kontor efter aftale (typisk hverdage mellem 9 og 15). Ønsker du dette, så send en mail på info@carrytales.com.