Hana Baby Strækvikle

Hana Baby er grundlagt af en mor, der manglede den perfekte strækvikle til sin datter, Hannah. Datteren Hannah ville, som mange små babyer, være tæt på sin mor hele tiden! Strækviklen var svaret der lettede hverdagen, og gjorde, at mor og datter kunne trives. Moderen kunne fortsætte sin hverdag og komme omkring, alt imens datteren sov trygt i strækviklen.

Som vejret blev varmere, blev bomuldsstrækviklen simpelthen for varm, og derfor blev Hana Baby grundlagt. Hana Baby strækvikler er lavet med bambus, hvilket gør strækviklen meget let i vægt og kølig. Samtidig med at Hana Baby ønskede at lave en kølig strækvikle, var det vigtigt, at det var med materialer der både var ufarlige for mor, baby og miljøet. 

Bambus har ikke kun en kølende egenskab, da bambus er temperaturregulerende. Det betyder, at materialet køler på varme dage, men holder på varmen, når vejret er koldere. Samtidig er bambus skånsomt for miljøet, da bambus gror så hurtigt, at det hverken har brug for gødning eller pesticider.