Julegaveideér til under 500 kroner

Vi har samlet nogle sikre hits til under juletræet. Få god inspiration til gaven til svogeren, veninden eller en lille storebror eller -søster. Eller måske til din egen ønskeseddel?

Alle koster under 500,- og kan nå hjem under juletræet (i Danmark), hvis du bestiller senest 20. december klokken 13. Vi bytter eller giver pengene retur for julegaver helt frem til 31. januar.

Lovetie - Den nemme bæresele til en skarp pris

Bæreselen Lovetie fra Love & Carry koster fra 499,- og kommer i en række smukke farver og mønstre.

Lovetie er en halfbuckle bæresele. Det vil sige, at man har et mavebælte med klikspænde og viklestropper, der krydses på ryggen. Dejligt nem og behagelig at have på, både indenfor (og rundt om juletræet!) og ude på tur i sneen, under jakken.

Passer til børn fra nyfødt/3,5 kg og op til 15 kg.

 

 

Bæresele til bamsen eller dukken

Den perfekte gave til storebror eller -søster, der godt kunne tænke sig at have yndlingsbamsen helt tæt på og hænderne fri til at spise pebernødder eller danse om træet.

Vi har et bredt udvalg af dukkebæreseler fra Tula, Ergobaby og Lenny Lamb.

Skal den lille have en vikle til dukken eller bamsen, så laver Coracor de fineste små vikler til 249 kroner. De passer godt til børn i alle størrelser og i hvert fald alle de bamser, vi har testet med! Coracors bamsevikler er lavet i samme lækre stof som deres strækvikler.

 

Regn og slud, babyen skal ud!

Et cover over bæreselen eller viklen kan holde både baby og bærer varme, når det blæser og er koldt derude, bag frosne rude. Vi har et bredt udvalg i mange prisklasser og designs. Coveret fra Little Frog fås fx i dejlig blød fleece til 249,- eller i softshell til 349,-.

Lyn et ekstra stykke i vinterjakken

Hvis dén, du påtænker at give en gave allerede har en fin vinterjakke med lynlås, så kan en indsats og en matchende lynlåsadapter være en fantastisk ting at få. Vinterindsatsen koster 249,- og lynlåsadapteren 99,-.

Det kræver dog lidt nisselist, da du lige skal have fingrene i jakken og løbe igennem denne hurtige guide, der fortæller dig, præcist hvilken adapter, der passer perfekt på jakkens lynlås.

💫 One of a kind 💫 

Vi har sat en række fastvikler, ringslynger og bæreseler på op til 50% rabat, så der er virkelig mulighed for at gøre et godt kup i vores udsalgskategori op til jul.

Alle udsalgsvarer er absolut dejligt, men i farver og mønstre fra tidligere kollektioner.

Det betyder også, at vi kun har en enkelt eller to af hver tilbage, så man skal være hurtig!

 

Rigtig god jul 🎄